Samenwerkende Organisaties

Wij werken onder andere samen met fysiotherapie Lieshout. Onderstaand kunt u lezen wat een fysiotherapeut voor u kan betekenen.

Fysiotherapie Lieshout

Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging. De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Hij kijkt samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Zo haalt u uit het leven wat erin zit. Een fysiotherapeut helpt mensen om te bewegen zonder pijn en zoekt uit hoe je klachten in de toekomst kunt voorkomen. U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U hebt dus geen verwijsbriefje nodig van de huisarts. Dat heeft voordelen. U komt namelijk direct bij de juiste behandelaar terecht en kunt meteen aan uw herstel gaan werken. De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen. Bij twijfel verwijst de fysiotherapeut u naar uw huisarts.

Voor iedereen is er wel een specialist, of u jong bent of oud, last hebt van klachten opgedaan tijdens het sporten of het werk.

Fysiotherapie Lieshout is met name gespecialiseerd in geriatriefysiotherapie (ouderen) en fysiotherapie bij patiƫnten met Claudicatio Intermittens, de ziekte van Parkinson, COPD en hartrevalidatie. Naast deze specialisaties kunt u natuurlijk ook voor klachten aan het bewegingsapparaat bij ons terecht!

Naast fysiotherapie bieden wij in onze praktijk ook fysiofitness aan, zelfstandig of met begeleiding van een fysiotherapeut.

Contactgegevens:
Centrum voor Gezondheid Genderdal
Donizettilaan 35, 5653 BA Eindhoven

Gezondheidscentrum Engelsbergen
Maria van Bourgondielaan 12, 5616 EE Eindhoven

Telefoonnummer: 040 252 7177
Website: http://www.fysiotherapielieshout.nl/